lauantai 19. lokakuuta 2013

Osa 7: Totuudet julki

Tämä osa on nyt hieman lyhyempi aikaisempiin verrattuna, mutta sisältöä tässä on aika paljon. Seuraavat osat tulevat olemaan jälleen täyspitkiä!

-------------------------


Eloisen synnytys oli mennyt hyvin, ja sairaalasta kotiintuomisina oli potra poika, joka sai nimekseen Howie (mä sit rakastan näitä ihan ihmeellisiä nimiä :D).


Howie ei vielä näyttänyt mitenkään ihmeellisen poikkeavalta, joten Thor ei aavistanut mitään. Hän oli vain onnellinen, että oli vihdoin saanut pojan. Nyt olisi joku, jonka kanssa lähteä kalaan, katsoa urheilua tai räpeltää autojen kanssa!


Gianna pyörähti lapseksi pian Howien syntymän jälkeen. Myös hänestä tuli paljon äitinsä näköinen, eli oikein kaunis lapsi :)


 Tytöille sisustettiinkin yhteinen huone, väriteemana mikäs muukaan kuin pinkki.


Eloise ei vieläkään uskaltanut kertoa Thorille totuutta. Hän alkoi kuitenkin päivä päivältä nähdä Howiessa enemmän ja enemmän Derekin piirteitä. Pitäisikö hänen kertoa Derekille että tällä oli poika? Eloise ei tosin halunut olla enää missään yhteydessä Derekiin.


Molemmilla tytöillä oli hyvä suhde isäänsä. Gianna juttelikin paljon juuri Thorille, kun Eloise tuntui olevan koko ajan omissa maailmoissaan.


Gianna tykkäsi nukahtaa vanhempiensa sänkyyn, josta Thor sitten kantoi hänet nukkumaan omaan huoneeseensa. Thor kertoi myös usein jännittäviä iltasatuja. "Ja sitten prinsessa ja prinssi elivät onnellisina elämänsä loppuun asti. Sen pituinen se.". Jokainen vähänkin hyvä iltasatu loppuu noin :D


Freya oli tytöistä hieman hiljaisempi ja omaan rauhaansa vetäytyvä. Freya oli huomannut äitinsä oudon käytöksen, mutta ei uskaltanut sanoa mitään.


Siskokset olivat myös keskenään oikein hyviä ystäviä, vaikka Giannan mielestä Freya oli välillä vähän tylsä tosikko.


Freya ei lopettanut murehtimista äidistään. Hän yritti kysyä Giannalta, oliko tämä huomannut äidin käyttäytymisessä mitään outoa, mutta Giannan mielestä Freya murehti ihan turhia.


Syksy oli jo pitkällä, ja puut olivat miltei paljaita. Näyttää tosin siltä, että puusta on tippunut muutakin, kuin lehtiä?


Freya oli ulkona Eloisen kanssa haravoimassa lehtiä, ja tietenkin huomasi rohkean ja ystävällisen pikkujyrsijän. Freya nappasi oravan syliinsä ja juoksi äidinsä luokse.


"Äiti, äiti, mä löysin oravan, saanks mä pitää sen pliis, pliis, PLIIS?!?". Tän keskustelun on varmaan jokainen lapsi käyny joskus vanhempiensa kanssa, milloin koiranpennusta, milloin koppakuoriaisesta tai etanasta.


"Kuules nuorineiti, meille ei mitään tuholaisia tuoda! Sitä paitsi, se orava kuuluu luontoon.". Kuulostaako edelleen tutulta?


Hieman pettyneenä, mutta asian kuitenkin ymmärtäneenä Freya kävi päästämässä oravan takaisin puunjuureen.


Vielä samana iltana Eloise pyörähti aikuiseksi. Hiustyylikin näytti vaihtuvan, ihan noin lennossa. Se muutettiin kuitenkin aika pian takaisin.


Thor oli ihan haltioitunut "pojastaan", eikä malttanut poistua kehdon ääreltä hetkeksikään!


Eloise tunsi suurta iloa, mutta samalla suurta ahdistusta, katsoessaan poikaansa. Olisiko abortti sittenkin ollut oikea ratkaisu? Hän olisi pelastanut liittonsa, mutta menettänyt lapsensa? Ei, ei, kyllä tämä oli se ainoa oikea ratkaisu.


Eloise huokaisi syvään. Hän ei meinannut edes pystyä katsomaan itseään peilistä. Kokoa itsesi, nainen!


Thor pyrki viettämään myös aikaa tyttäriensä kanssa, koska Eloise oli viime aikoina ollut aika saamaton. Freyaa ei tosin näytä pahemmin logiikkakirja kiinnostavan...


Howie kasvoi taaperoksi aivan liian aikaisin. Hän peri kuin perikin isänsä tummat hiukset ja hieman päivettyneemmän ihonvärin. 'No niin, se on nyt totuuden hetki', Eloise mietti katsoen vakavana poikaansa.


Kun Thor tuli töistä, Eloise juoksi itkuisena häntä eteiseen vastaan. "Thor, minä...", Eloise aloitti, "... olen pettänyt sinua! Howie ei ole sinun poikasi...".


"Mitä IHMETTÄ?!", Thor raivosi, kun Eloise oli saanut selitettyä hänelle koko kuvion. Eloise yritti lepytellä häntä, mutta Thorin korvista nousi jo savu.


"Kuinka sinä saatoi?! Tämä on kyllä nyt tässä, me lähdemme tyttöjen kanssa, pidä sinä talo ja äpäräsi!!", Thor huusi niin että räkä lensi.


Thor ryntäsi tyttöjen huoneeseen, jossa Freya oli päiväunilla ja Gianna teki läksyjä.


Tytöt olivat tietenkin kuulleet vanhempiensa riidan, eivätkä uskaltaneet sanoa mitään siihen, kun Thor ilmoitti, että nyt pakkaatte kaikki tärkeimmät tavarat ja sitten tulette autoon.


Eloise ryntäsi Thorin perään ja yritti puhua tätä ympäri, mutta turhaa. "Pysy kaukana!!", Thor raivosi kurkku suorana, vihaa puhkuen.


En kyllä tiedä, mistä Thor repäisi tollasen citymaasturin, koska ei taloudelle ollut mitään autoa koskaan ostettu. Taksikin kun on ilmainen... Thor on mysteerimiäs :D Taikoo autoja tyhjästä.


"Mihin me mennään?", Gianna kysyi varovasti isältään. Thor ei kuitenkaan vastannut. Freya istui hiljaa takapenkillä, eikä uskaltanut sanoa mitään.

-------------------------

Tämmöstä draamantäytteistä tällä kertaa. Seuraavassa osassa nähdään tuleeko Thor tyttöjen kanssa takaisin, miten Eloise ja Howie pärjää kahdestaan, miltä Howie näyttää isompana, saako Howie tietää oikeaa isäänsä tai saako Derek tietää, että hänellä on lapsi jne jne... :)

1 kommentti:

  1. Tosi hyvä osa taas.
    Sinne se Thor nyt lähti lapsien kaa. Minne lie menevät. Mielenkiinnolla odotan, että antaako Thor Eloise tavata lapsiaan.
    Itse kyllä toivon, että näkisimme Derekkiä vielä. :)

    Ja You and me, together tarinaan on ilmestynyt kolmas osa.

    VastaaPoista